(0031)06 23 45 06 57 puurenpassie1@gmail.com

Werkwijze

Vooraleer we overgaan tot de behandeling van de huid, bespreken eerst uw wensen en maken vervolgens een huidmeting van uw huid, wij meten:

– de PH WAARDE (zuurgraad )

– VOCHTGEHALTE

– VETGEHALTE

Aan de hand van de meting en van uw wensen bespreken we wat wel en niet mogelijk is, en welke behandelmethodes en producten voor u het meest geschikt zijn. De huidmeting wordt voor iedere behandeling uitgevoerd zodat wij op dat moment de meest geschikte behandeling en producten kunnen toepassen. Aan de hand van het behandelplan leren wij u goed uw huid te verzorgen en zo een optimale huidconditie te behalen. Om een optimaal resultaat te behalen is het van belang de producten van hannah ook thuis te gaan gebruiken.

Na het intake gesprek en de eerste behandeling weet u precies waar u aan toe bent en welke behandelmethodes en producten het meest geschikt zijn voor uw huid.

De behandeling bestaat uit vijf stappen :

Stap 1 : Reinigen

Er wordt gereinigd met een clearing milk of een hydrofiele cleansing oil. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Zou men de huid niet goed reinigen, dan worden de later aangebrachte werkstoffen niet of nauwelijks in de huid getransporteerd worden en kunnen schadelijk schimmels en bacteriën de huid eenvoudiger binnendringen.

Stap 2 : Peelen

De Enzymatic Skin Peeling lost de lijm tussen de dode huidcellen op, zodat deze met een warm kompres afgenomen kunnen worden. Deze peeling geeft een lichte prikkeling en zorgt ervoor dat de hoornlaag sterk verdunt wordt.

Stap 3 : Stimuleren

Een van de redenen bij huidproblemen of het ouder worden van de huid, is de afname van de bloedciculatie oftewel ( bij acne, littekens, rimpels en andere huidaandoeningen) slechte tot geen doorbloeding. Dit gaan we stimuleren met de Cell Activ, waardoor de huid opnieuw van zuurstof, voedingsstoffen en andere effectieve werkstoffen wordt voorzien.
Dit is essentieel voor huidverbetering.

Stap 4 : Herstellen

Herstellende crème om de huid in balans te houden. Deze herstellende crèmes worden in lagen aangebracht.

Stap 5 : Beschermen

De huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. En de kans op huidirritaties zo klein mogelijk te maken.

Als u consequent ook thuis aan de slag gaat met deze stappen komen we samen tot een mooier uitziende huid!

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This