(0031)06 23 45 06 57 puurenpassie1@gmail.com

hannah, Geef uw huid een kans!

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Oprichtster Hannah Hakze had een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”. Iedere huid kan ten allen tijde verbeterd worden. Haar grote passie was om deze kennis tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen.

Hannah was huidtherapeute en heeft zelf behandelingen (bindweefselmassage) en huidverbeterende producten ontwikkeld.

Voor haar overlijden schreef ze nog twee boeken om uw inzicht te geven hoe u uw eigen huidverbetering kan creëren. In 2006 overleed hannah en heeft haar professionele hannah team haar levenswerk overgenomen. Een team dat haar in woorden omschrijft als inspirator, coach, huidfreak, mens, vriendin, perfectionist en leermeester!

Iedere huid een nieuwe kans geven? De hannah huidcoach weet hoe!

Bij Puur & Passie werken we met het unieke hannah systeem voor huidverbetering. Omdat salons die met dit systeem werken, veel meer doen dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, spreekt men over een ‘hannah huidcoach’ in plaats van een ‘schoonheidsspecialiste’! Alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren.

De hannah huidcoach is in staat om cliënten dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.

De huid… uniek en onvervangbaar!

Door de huid regelmatig op de juiste manier te onderhouden en tevens zelf thuis goed te verzorgen, ziet uw huid er langer jong en vooral mooi uit. Met de behandelingen van hannah werkt u aan optimale huidconditie en gaat u preventief huidveroudering tegen!!

Elke behandeling begint met een huidmeting met de unieke hannah skin analyser. De huid wordt dan gemeten op vet, vocht en ph-waarde. Aan de hand van deze meting kan er een passend advies worden gegeven naar gelang uw wensen en huidconditie. De behandelingen worden uitgevoerd volgens het hannah 5 stappenplan om de huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. Een essentieel onderdeel van de behandeling is het stimuleren van de huid. Door een goede doorbloeding wordt herstel van de huid mogelijk gemaakt. Zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

De producten van hannah zijn ontwikkeld en getest in de praktijk, zelfs op de meest gevoelige of probleemhuid. De hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten, brengen een krachtige werking teweeg. De producten van hannah zijn dierproefvrij, en bevatten alleen natuurlijke werkzame stoffen.

Zichtbare en voelbare huidverbetering in plaats van alleen maar verzorging!
Wilt u meer informatie en een idee krijgen van een hannah
behandeling, klik dan op onderstaand plaatje of ga naar www.huidcoach.nl

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This