Cosmetisch arts

“Je natuurlijke schoonheid met een beetje hulp weer optimaal”

Bij Puur & Passie werken we samen met een zeer ervaren cosmetisch arts. Dr. Didier Jehin voltooide zijn algemene geneeskundige opleiding aan de KU Leuven (België) in 1988. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de esthetische geneeskunde.

Dr. Jehin specialiseert zich in een reeks esthetische behandelingen zoals fillers, antirimpelbehandelingen, botuline toxine (botox), skinboosters en spataderbehandeling.

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt en passend bij je persoonlijkheid is.

Voor en tijdens de behandeling wordt er steeds overleg met je gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald, waar zowel jij en de arts tevreden over zijn. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt. Eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.

Informatie over behandelingsmogelijkheden kun je verkrijgen tijdens een gratis eerste gesprek. In dit gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn. Hij zal met je bespreken welke mogelijkheden er zijn om deze wensen te realiseren.

Eerstvolgende datum aanwezig in de salon:
Woensdag 22 november 2023 

 

Cosmetisch arts. Dr. Didier Jehin

HANNAH huidverbetering

In de salon wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ik streef ernaar om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

×