(0031)06 23 45 06 57 puurenpassie1@gmail.com

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. Vervolgens wordt de huid nauwkeurig bekeken en maken we een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Met deze Skin Analyzer meten we het vochtpercentage, vet (talg), PH waarde en de gevoeligheid van de huid. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden! Vanaf 5 september is er een vernieuwde Skin Analyzer in de salon die nog nauwkeuriger te werk gaat en als extra toevoeging de Mexameter heeft.

Mexameter: zonadvies op maat

Met de Mexameter meet ik welke SPF (Sun Protection Factor) het meest geschikt is voor jouw huid, zodat jouw huid altijd goed beschermd is. Niet alleen in de zomer, ook in de winter is het noodzakelijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met een passende SPF voorkom je huidproblemen, zoals rimpels en lijntjes, verbranding, huidveroudering en pigmentatie. De Mexameter meet de hoeveelheid melanine (pigment) en erytheem (roodheid) in je huid. Aan de hand van deze metingen geef ik je een zonadvies op maat. Heb je interesse in een huidmeting? Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis intake 0623450657

Reinigen, hydrateren en beschermen! Alles samen in één pakket!

Hannah is een genderneutraal cosmeticamerk, dus voor iedere huid geschikt! Én hoofdsponsor van Miss Nederland!
Zet zelf elke dag de denkbeeldige kroon op ongeacht je herkomst, leeftijd, seksuele geaardheid of voorkeur!”. Zowel hannah als Miss Nederland geloven erin om jonge mensen in hun kracht te zetten en het beste uit de individu te halen. Dat begint bij de huid en alles wat dit omhult. Het is belangrijk te allen tijde jezelf te zijn: beYOUtiful!

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This