(0031)06 23 45 06 57 puurenpassie1@gmail.com

Judith Schoonen van Zenchi-Flex en Maureen Nieuwelink van Puur & Passie huidverzorging werken voor u aan een gezonde huid van binnenuit!
Judith geeft u, tijdens het volgen van het detoxprogramma, een voetreflex massage om er voor te zorgen dat de loskomende afvalstoffen het lichaam verlaten.
Door het volgen van een reinigingsprogramma voor het lichaam, zal ook uw huid zichtbaar verbeteren op alle gebied.

11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle.
Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.
Iedereen kan het succesvol volgen.
Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

Bent u ook zo benieuwd wat gezonde voeding voor lichaam, geest en huid kan betekenen?
Dit was ik ook en voor mij heeft het een verrasssend effect gehad op mijn energiepeil en mijn spier en gewrichtsklachten in nek en schouders. De vierde dag van deze detox merkte ik dat de pijn in nek en schouders verdwenen was.
Dit was voor mij nogmaals een bewijs dat Ons lichaam in staat is grotendeels zichzelf te herstellen.

Woensdagavond 17 januari zal Saskia va Zeggeren van LavieSage een informatieavond verzorgen over de resultaten van een Detox op het lichaam.
Alle vragen die u nog heeft voor  u zich waagt aan een Detox programma, kunt u stellen op onze voorlichtingsavond over het Cleanse & Revitalise programma.
Datum: woensdag 17 januari
Tijd: 19.00 uur
Adres: Stern 4 Terneuzen (in de salon)

Graag vantevoren aanmelden middels een mailtje.

Judith Maureen en Saskia

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This