(0031)06 23 45 06 57 puurenpassie1@gmail.com

Nieuw! Brilliant Touch & Primum Elixer

Brilliant Touch: op je ‘selfie-best’!

In deze tijd waarin ‘selfies’ aan de orde van de dag zijn, wil iedereen met een prachtige en stralende huid op de foto. Met Brilliant Touch van hannah zie jij er de hele dag op je ‘selfie best’ uit.

De formule van dit unieke product bevat het exclusieve witte Diamond Core Powder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de licht weerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling. Doordat het tevens siliconenolie bevat, worden kleine oneffenheden onmiddellijk opgevuld en laat het de teint egaal en gematteerd achter, zonder enig vetspoortje. Met Brilliant Touch zijn filters en make-up niet echt meer nodig om prachtig op de foto te staan!
De samenstelling van Brilliant Touch werkt op de lange termijn intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping.

Primum Elixer: een peeling geschikt voor elk huidtype!

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid. Het nieuwe revolutionaire Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur en kan zelf bij gevoelige en donkere huidtypes gebruikt worden!

Doordat de peeling minder diep in de huid dringt dan andere peelings, kan het zelfs in de zomermaanden gebruikt worden. Wel te allen tijde in combinatie met een crème met voldoende SPF.

Deze peeling werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen voor een jeugdig ogende huid. Daarnaast zorgt de geavanceerde samenstelling voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

De unieke blissfuel formule verstevigt je huid, haar en nagels van binnenuit, zorgt voor meer energie en stressbestendigheid en verhoogt je weerstand tegen ziektekiemen.
Met 1 capsule per dag neemt je weerstand toe, voel je je geweldig en ga je stralen! Je ziet er niet beter uit, je voelt je ook sterker!

Namens Puur & Passie mogen we jouw een maand gratis blissfuel aanbieden ter waarde van € 49,95.
Ga naar www.blissfuel.eu/puurenpassie en ontvang blissfuel automatisch thuis. Geniet ervan!

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This